Parentah pikeun panggunaan Parazitol

Kumaha cara nyandak kapsul Parazitol?

Jalma anu geus ngagunakeun ubar ngalawan cacing jeung parasit ngaku yén Parazitol pisan gampang ngagunakeun. Unggal pakét produk ngandung pitunjuk lengkep ngeunaan cara ngagunakeun produk. Simpen bungkusan dina tempat anu garing sareng tiis. Ogé, produk henteu kedah kakeunaan sinar panonpoé.

komposisi alami kapsulMétode aplikasi kapsul Parazitol

Kursus nyokot ubar ngalawan cacing jeung parasit dirancang pikeun 30 poé.

  1. Candak kapsul, nyandak 1 sapotong per dinten, sareng tuangeun;
  2. Disarankeun nyandak isuk-isuk;
  3. Candak kapsul sareng seueur cai.

Indikasi sareng contraindications

Kusabab komposisi alami na, éta henteu aya contraindications. Ogé cocog pikeun ibu hamil sarta lactating. Teu ngabalukarkeun alergi. Disarankeun nyandak ubar upami anjeun ngagaduhan gejala inféksi helminth. Ogé, éta diidinan nyandak éta salaku ukuran preventif.

Henteu disarankeun pikeun megatkeun kursus nginum obat. Pikeun mesen di Indonesia, kunjungan halaman wéb resmi produsén.