Parazitol di Indonesia

Ubar ngalawan cacing jeung parasit

Kapsul Parazitol
Rp 998000Rp 499000
4.925

Mésér Parazitol

50% Diskon

Kumaha mesen kapsul Parazitol?

Buru-buru mésér di Indonésia, ubar ngalawan cacing sareng parasit kalayan diskon 50%!

Anjeun boga kasempetan pikeun mesen Parazitol kalawan harga unik - Rp 499000! Pikeun nempatkeun pesenan, anjeun kedah ngeusian formulir dina halaman wéb resmi, nunjukkeun nami sareng nomer telepon anjeun. Saatos mastikeun pesenan, pakét bakal dikirim sakedap.

Naha parasit bahaya pikeun manusa?

Urang dikurilingan ku jutaan mikroorganisme. Sababaraha mawa mangpaat pikeun hiji jalma, sedengkeun nu sejenna ngarugikeun. Anu paling pikaresepeun di antarana nyaéta helminths. Anjeun kudu terus kontak jeung parasit - ngaliwatan cai, bumi, objék, sato jeung kadaharan. Helminths tembus kana awak urang, kalikeun di dinya jeung sampah jeung produk tina aktivitas vital maranéhanana.

Sababaraha jenis umum tina helminths

Helminths Sumber inféksi Tanda utama Dina umur sabaraha aranjeunna gering
Ascariasis Endog helminth (sanggeus aya dina taneuh) Leungitna beurat, mabok, halangan peujit, sigana henteu aya gejala Barudak umur prasakola sareng sakola dasar langkung rentan kaserang panyakit
Toxocariasis Endog helminth (sanggeus aya dina taneuh) Batuk, ngagedekeun ati, panurunan acuity visual Barudak di handapeun umur 10 taun sareng déwasa langkung rentan kaserang panyakit. Anjing jeung ucing bisa jadi sumber inféksi.
Trikinosis Daging anu kaserang larva Diare, nyeri otot, muriang Beda umur. Siklus inféksi dijaga ku babi sareng sato sanés. Inféksi mungkin nalika tuang daging anu henteu diolah.

Peujit mangrupa habitat utama helminths. Panon manusa teu bisa ningali larva tanpa alat husus. Ku alatan éta, gampang pisan pikeun aranjeunna asup kana sistem pencernaan, sareng tuangeun atanapi cai. Ogé, parasit, dina sababaraha kasus, tiasa netep dina bayah atanapi ati. Larva ngembang dina peujit leutik, dimana saatos 60 dinten janten parasit dewasa, siap pikeun baranahan salajengna.

Hiji jalma bisa jadi teu langsung ngakuan ngeunaan inféksi jeung parasit. Gejala munggaran muncul nalika cacing mimiti aktip dina awak. Ieu sababaraha di antarana:

nyeri beuteung

Dina tahap maju panyakit, komplikasi anu langkung serius tiasa muncul:

Pikeun pengobatan imah éféktif, Anjeun kedah nyandak ubar anti cacing. Penting yén komposisi produkna alami. Ngan teras, anjeun tiasa mastikeun kasalametan obat.

Parazitol - Kabuktian Ngalawan Parasit

Ubar ngalawan cacing jeung parasit - Parazitol, bakal ngajaga kulawarga anjeun tina sagala jenis cacing jeung nyegah ulang inféksi. Kusabab komposisi alami na, ubar henteu ngabalukarkeun alergi sareng efek samping. Salaku tambahan, éta cocog pikeun ibu hamil sareng lactating, ogé murangkalih umur tilu taun. Kapsul ngabantosan ngabersihkeun awak tina hama, nguatkeun kekebalan sareng ningkatkeun kesejahteraan.

Kaunggulan utama obat Parazitol: walnut hideung

warta hébat! Indonésia ngagaduhan kasempetan nampi barang kalayan diskon 50%! Panawaran sah ngan nalika ngagaleuh dina halaman wéb resmi produsén.

Peta ubar Parazitol

Kapsul gaduh spéktrum tindakan anu lega. Rumus unik asal tutuwuhan henteu ngan ngancurkeun kalolobaan parasit anu dipikanyaho, tapi ogé tiasa ngabubarkeun cangkang protéin larva helminth. Produk buruk sareng sésa-sésa parasit dipiceun sacara lembut tina awak, sareng sistem pencernaan henteu kabeuratan ku racun.

Salaku tambahan, kapsul ngamimitian prosés alami awak pikeun ngalawan parasit. Komponén aktif ubar ningkatkeun kekebalan sareng henteu ngabalukarkeun alergi.

Bahan aktif ubar nyaéta walnut hideung. Pikeun kahiji kalina, dokter Hilda Clark ngabuktikeun efektivitasna dina merangan parasit. Anjeunna mimiti ngarawat pasien kalayan inféksi jamur internal sareng éksternal kalayan suksés. Ekstrak cabe hideung ogé dianggo pikeun ngubaran panyakit kulit, herpes sareng éksim. Panaliti nunjukkeun yén walnut hideung ningkatkeun kekebalan sareng ngabantosan dina pengobatan hiperténsi dina jalma sadaya umur.

Komposisi persiapan Parazitol

Komposisi idéal kapsul Parazitol ngan ukur ngandung bahan herbal. Aranjeunna henteu ngabalukarkeun alergi sareng ngalengkepan pangaruh masing-masing.

Ekstrak daun kelor

Ngancurkeun baktéri sareng larva parasit dina tahap awal pangwangunan. Ogé éféktif dina pengobatan jamur

Kulit tangkal sireum

Ngaktifkeun fungsi awak alami pikeun ngalawan parasit

ekstrak walnut hideung

Sanyawa kimia anu dikandung dina cangkang ningkatkeun kekebalan sareng ngagancangkeun prosés ngaleungitkeun parasit tina awak.

Parazitol pikeun kulawargaÉkstrak daun zaitun

Ngurangan oksidasi ati, ginjal sareng jaringan otak

Ekstrak akar kunyit

Éta komponén tutuwuhan, beunghar vitamin R. Ieu normalizes nyerna jeung inhibits aktivitas cacing. Ngaronjatkeun purifikasi getih sareng pembuluh darah.

Kumaha mesen kapsul Parazitol kalayan harga anu saé?

Anjeun bisa mesen ubar ngalawan cacing jeung parasit di Indonesia dina website resmi produsén. Buru-buru meuli ku diskon!

Ulasan Dokter

Dokter Terapis Hendri Hendri
Pangabisa:
Terapis
Pangalaman:
33 taun
Tina prakték médis pribadi kuring, kuring tiasa nyarios yén efektivitas nyandak Parazitol ngahontal 100%. Kuring nyarankeun ka pasien kalayan sagala rupa réaksi alérgi, ibu hamil sareng lactating. Anjeun tiasa mesen kapsul Parazitol di Indonésia dina situs wéb resmi. Ubar parantos ngalangkungan sadaya panilitian anu diperyogikeun sareng leres-leres aman.